FLYLIGHTS FACTORY НА ВИСТАВЦІ ISE 2019

З 5 по 8 лютого в Нідерландах, у виставковому центрі RAI Амстердам проходила міжнародна виставка AV-технологій «Integrated Systems Europe 2019», яка об'єднала понад 1 300 учасників і понад 80 000 відвідувачів.

Integrated Systems Europe (ISE) — найбільша в світі професійна виставка-шоу в області аудіо-візуальної і системної інтеграції. Сюди з'їжджаються лідери галузі, демонструють технології та рішення для бізнесу і державного сектора, а також для приватних споживачів. Великі виставкові зали з сотнями унікальних стендів доповнюються лекційними програмами, конференціями, доповідями та іншими подіями, які проходять до і під час шоу в RAI. ISE — ідеальне місце для тих, хто працює в сфері професійних аудіо і відео систем або займається інтеграційним бізнесом.

Flylights Factory брала участь у виставці подібних масштабів вдруге. Нам було особливо приємно позиціонувати себе як українського виробника та мати можливість відчути, що київський завод з виробництва електроніки — гідний конкурент азіатських і навіть європейських виробників, яких, до речі, було представлено небагато.

На нашому стенді розмістилася продукція власного виробництва: світлодіодні екрани, LED-кабінет і LED-цінник власної розробки, зразки LED-модулів різних характеристик, а також друковані SMD-плати, які підприємство виробляє за контрактом. Варто зазначити, що підприємство отримало ряд сертифікатів, що підтверджує якість продуктів, які випускаються: сертифікати відповідності СЕ, які свідчать про факт відповідності характеристик SMD-модулів вимогам Євросоюзу; сертифікат ROHS, який підтверджує екологічність виробничого процесу, а також сертифікат ISO 9001:2015 — офіційне підтвердження відповідності світовим стандартам якості.

До речі, історія виставки почалася в далекому 2004 році. Перше експо відбулося в Женеві, Швейцарії, об'єднало лише 120 експонентів і 3500 відвідувачів. Через 15 років ISE 2019 налічує понад 1300 експонентів та понад 81 000 відвідувачів і вже не перший рік проводиться в виставковому центрі Амстердама, Нідерланди. Варто відзначити, що ISE 2020 змінить локацію, оскільки, незважаючи на те, що площа RAI налічує 87 000 кв. м., виставка переросла цей центр і потребує більшого місця.

Ми вже забронювали місце для стенду Flylights Factory на ISE 2020. Впевнені, що в наступному році виставка стане ще більшою і об'єднає безпрецедентну кількість експонентів та гостей.

До зустрічі!