Flylights Factory – експонент виставки «Зброя та безпека - 2018»

У столичному МВЦ пройшла XV Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека — 2018».

В цьому році виставка була найбільшою за всі роки незалежності України — експонентами стали понад 500 компаній з 17 країн світу. У їх числі: США, Туреччина, КНР, ОАЕ, Німеччина, Польща, Чехія, Словаччина, Хорватія, Австрія, Люксембург, Данія, Латвія, Казахстан, Україна.

Вперше до виставкової зони приєднався і київський завод з виробництва світлодіодних модулів і SMD-плат Flylights Factory. На нашому стенді були представлені можливості підприємства у напрямку виробництва друкованих плат і роботи за контрактом. Основна продукція заводу — LED-модулі, з яких потім збираються світлодіодні екрани. Можливості підприємства дозволяють виробляти продукцію з різним кроком пікселя: від 10 мм до 2 мм, як зовнішнього, так і внутрішнього призначення. Проте, за необхідності, виробничі лінії можуть бути налаштовані для виконання робіт за контрактом — виробляти друковані SMD-плати на замовленя іншого призначення.

Вже традиційно виставка «Зброя та безпека» проходила на одному майданчику (який, до речі, зайняв понад 30 тисяч м2) з міжнародним авіакосмічної салоном «Авіасвіт-ХХІ».

Ми горді тим, що друковані плати вітчизняного виробництва зацікавили українських та зарубіжних представників галузі.